Misi

Pemberdayaan sareng ngadukung jalma-jalma anu hirup nganggo atanapi kapangaruhan ku HIV / AIDS di Maine ngalangkungan perawatan integratif, pendidikan, advokasi, sareng jasa pencegahan.

Visi

Ngalangkungan inovasi anu dituluykeun sareng pendekatan anu dipuseurkeun ku klien, kami ngabayangkeun tungtung panularan HIV sareng maotna anu patali sareng AIDS.

Nilai

Frannie Peabody Center didorong ku sajarah éksténsif kami pikeun nganteurkeun jasa anu dipuseurkeun ku klien sareng dukungan pikeun jalma anu hirup nganggo atanapi kapangaruhan ku HIV / AIDS, kaayaan anu babarengan, sareng halangan pikeun miara. Frannie Peabody Center ngabina karep, katahanan, wani, transparansi, inklusif, kolaborasi, sareng inovasi, bari tetep panceg dina tujuan urang pikeun ngadukung kasehatan anu tetep pikeun klien sareng masarakat sacara gembleng.

 
edi image -1.png
Our Statement on Equity, Diversity + Inclusion

FPC recognizes that oppression is easily replicated within the non-profit field, despite an organization’s stated mission, vision, and values. As such, the agency is committed to the ongoing process of evaluating, and implementing policies, procedures, and practices to ensure FPC is empowering, uplifting, and centering clients, staff, and community partners of historically marginalized identities within groups such as but not limited to: race, gender identity and expression, sexual orientation, class/socioeconomic status, age, ability, religion, native language, immigration status, and ethnicity.

FPC acknowledges that an equitable present and lasting future requires conscious action from all of us, and an awareness that these actions are intrinsic to achieving our mission, upholding our values and supporting the health and well-being of our community.

FPC denounces any form of racism or discrimination as it inhibits access to care and threatens the dignity of those we serve. We will continue to work with community partners, advocates, clients, funders and vendors to strengthen our programs through this lens, ensuring our services contribute to an equitable society.

 

Model kami: Bungkus-sakuriling jasa t ngadukung kasihatan anu salamet

Nyawang

Nyayogikeun aksés ka perawatan ngalangkungan manajemén kasus , konsultasi kaséhatan paripolah , sareng program bantosan perumahan ngadukung jalma-jalma dina taat kana pangobatan HIV kritis, sahingga nurunkeun beban viral HIV. Panekanan beban viral anu mantep ngirangan résiko nularkeun HIV sareng nyumbang kana kasihatan sareng kasihatan anu berkepanjangan. Jasa réduksi-résiko, pendidikan, sareng tés HIV urang nyayogikeun alat-alat anu paling cocog pikeun kabutuhan individu dina nyegah inféksi HIV.

Nyawang

Saha Kami Ngawula

Palanggan Frannie Peabody Center nyanghareupan sababaraha tantangan sareng sumping tina rupa-rupa latar sosial ékonomi. Klién mimitian umur ti sababaraha taun dugi ka langkung ti tujuh puluh, sareng ngagambarkeun sababaraha ras, etnis, sareng nagara-nagara asalna, ngagambarkeun kanyataan yén HIV / AIDS mangaruhan urang sadayana.

Nyawang

Providing access to care through case management, behavioral health counseling, and housing assistance programs supports individuals in adhering to critical HIV medication, thus lowering HIV viral load.  Sustained viral load suppression reduces the risk of transmitting HIV and contributes to lasting health and wellness. Our risk-reduction, education, and HIV testing services provide the community with the tools that best meet individualized needs in preventing HIV infection.

Who We Serve

Frannie Peabody Center clients face a diverse set of challenges and come from a wide range of socio-economic backgrounds. Clients range in age from a few years to over seventy, and represent several different races, ethnicities, and countries of origin, illustrating the fact that HIV/AIDS affects all of us.

Frannie Peabody Center ngalayanan langkung 400 jalma anu hirup sareng HIV / AIDS unggal taun:
Nyawang
  • 60% hirup handapeun Garis Kemiskinan Federal

  • 35% salamet tina kekerasan rumah tangga

  • 33% ngagaduhan riwayat atanapi ayeuna nuju teu gaduh bumi

  • 75% kaayaan masalah penyalahgunaan narkoba sareng / atanapi masalah kaséhatan méntal

 

Pendanaan

Frannie Peabody Center mangrupikeun 501 (c) 3 organisasi nirlaba. Program kami nampi waragad tina sababaraha sumber, diantarana: Bagéan B tina Undang-Undang Modernisasi Perawatan Ryan White, Pusat Puseur pikeun Kontrol & Pencegahan Panyakit (CDC), Kasempetan Perumahan & Pangwangunan Perkotaan AS pikeun Pelayanan Kasakit AIDS (HOPWA), Maine Center pikeun Kontrol & Pencegahan Panyakit, Maine Office of MaineCare Services, United Way of Greater Portland sareng York County, ogé yayasan swasta sanés.

UWSM_Logo_2021RGB_106 (1).png

Frannie Peabody

"Frannie nyandak gerakan aktipitas AIDS anu ampir teu katingali di Maine sareng ngajantenkeun éta langsung terhormat ... Kami kaluar pikeun ngeureunkeun panyakit, teu kirang, sareng Frannie badé janten Joan of Arc urang." - John Preston

Board of Directors

Michael R. Stevenson, PhD, Présidén

Michael McDonald, Wakil Présidén

David Masengesho, Bendahara

Justin Burkhardt, Sekretaris

Jared Bornstein

Teddy Burrage

Dr. Thomas Courtney, MD

KJ Gormley

Nyawang

staff on beach cou.jpg
Agency Executive Staff

Katie Rutherford
Diréktur pelaksana

krutherford@peabodycenter.org

Nyawang

Lorena Delcourt

Diréktur Keuangan

ldelcourt@peabodycenter.org

Nyawang

Manuela Arundel
Diréktur Pangwangunan

marundel@peabodycenter.org

Nyawang

Nyawang