FOF-web.png

WAYS TO GIVE

Kasih kuring, kuring henteu mesen gulung lobster sabab mahal teuing. Kuring ngahémat artos dina ménu, sareng kuring maksad masihan artos éta ka Proyék AIDS. Ayeuna, hayu urang tingali naon anu bakal dilakukeun ku sésa anjeun. "- Frannie Peabody

Kamurahan anjeun ngabantosan kami pikeun nyayogikeun jasa nyalametkeun kahirupan pikeun jalma-jalma di Maine anu katerap ku HIV / AIDS.

Ku Surat

Frannie Peabody Center

30 Danforth Street, Suite 311

Portland, kuring 04101

Ku Telepon

Dept Pangembangan Telepon.

207.619.8016

Rencana Méré

"Frannie nyandak gerakan aktipitas AIDS anu ampir teu katingali di Maine sareng ngajantenkeun éta langsung terhormat ... Kami kaluar pikeun ngeureunkeun panyakit, teu kirang, sareng Frannie badé janten Joan of Arc urang."

- John Preston (Aktivis, panulis, sareng Ketua Dewan Déwan AIDS)

Rencana Méré

Kalayan langkung ti 25 sponsor, 400 pamilon, sareng 1.000 donatur, Southern Maine AIDS Walk / 5K Run mangrupikeun acara komunitas perdana Maine. Ngahiji sareng Kami!

 
Panel photo.jpg
AIDS Walk group event page.jpg
events ogunquit's got talent.jpg