Wayne Fette

Program Pangujian & Pencegahan HIV Wayne Fette

Wayne Fette mangrupikeun panyokong anu mimiti sareng lami sareng ngajengkeun jasa HIV / AIDS, nawiskeun salah sahiji tempat munggaran pikeun tés HIV gratis di Ogunquit, Maine. Anjeunna ogé bangga ngibarkeun bandéra pelangi munggaran di Ogunquit, Maine, salaku pangakuan kana hak-hak LGBTQ. Wayne salawasna masihan titik pikeun nyumbang sareng ilubiung dina acara amal, ngumpulkeun kasadaran sareng dana pikeun jasa kritis, kalebet Ogunquit's Spirit of Giving sareng The Southern Maine AIDS Walk. Anjeunna dina sababaraha papan kalebet kaasup Girang (Boston) sareng Pusat Pengayaan Pamuda di Hilton-Winn Farm. Komunitas kami resep pisan nginget imutna, kahaneutan sareng kaberehanana, sareng kami ngahargaan nami Program Pencegahan dina mémori na.

Tés HIV, Hépatitis C & Syphillis

Kusabab wabah COVID-10, pikeun nangtayungan pangsaéna pikeun anu dilayanan, atanapi anu tiasa aya résiko, program pencegahan TIDAK bakal nawiskeun uji coba jalan-jalan dugi ka aya béwara salajengna. Kami ayeuna nawiskeun GRATIS alat uji HIV di bumi dikirimkeun kalayan ati-ati kana panto anjeun, atanapi ngajemput di kantor ku janji. Téks atanapi telepon 207.749.6818 pikeun ngatur, sareng ngantepkeun kami terang upami anjeun hoyong urang kalebet inpormasi navigasi PrEP / PEP, pasokan séks anu langkung aman, hubungan ka uji pikeun inféksi anu ditularkeun séksual, atanapi jasa bursa jarum suntik.

Nyawang

Program Bursa Syringe Kota Portland

Nyawang

Syringe Exchange ditawarkeun ku Health Equity Alliance - Bangor, Ellsworth, Machias, Belfast

Tés HIV, Hépatitis C & Syphillis

Kusabab wabah COVID-10, pikeun nangtayungan pangsaéna pikeun anu dilayanan, atanapi anu tiasa aya résiko, program pencegahan TIDAK bakal nawiskeun uji coba jalan-jalan dugi ka aya béwara salajengna. Kami ayeuna nawiskeun GRATIS alat uji HIV di bumi dikirimkeun kalayan ati-ati kana panto anjeun, atanapi ngajemput di kantor ku janji. Téks atanapi telepon 207.749.6818 pikeun ngatur, sareng ngantepkeun kami terang upami anjeun hoyong urang kalebet inpormasi navigasi PrEP / PEP, pasokan séks anu langkung aman, hubungan ka uji pikeun inféksi anu ditularkeun séksual, atanapi jasa bursa jarum suntik.

Nyawang

Program Bursa Syringe Kota Portland

Nyawang

Syringe Exchange ditawarkeun ku Health Equity Alliance - Bangor, Ellsworth, Machias, Belfast

aids-HIV-testing-frequency1.png
 
prep207 logo.png

Tés HIV, Hépatitis C & Syphillis

Kusabab wabah COVID-10, pikeun nangtayungan pangsaéna pikeun anu dilayanan, atanapi anu tiasa aya résiko, program pencegahan TIDAK bakal nawiskeun uji coba jalan-jalan dugi ka aya béwara salajengna. Kami ayeuna nawiskeun GRATIS alat uji HIV di bumi dikirimkeun kalayan ati-ati kana panto anjeun, atanapi ngajemput di kantor ku janji. Téks atanapi telepon 207.749.6818 pikeun ngatur, sareng ngantepkeun kami terang upami anjeun hoyong urang kalebet inpormasi navigasi PrEP / PEP, pasokan séks anu langkung aman, hubungan ka uji pikeun inféksi anu ditularkeun séksual, atanapi jasa bursa jarum suntik.

Nyawang

Program Bursa Syringe Kota Portland

Nyawang

Syringe Exchange ditawarkeun ku Health Equity Alliance - Bangor, Ellsworth, Machias, Belfast

Colorful Friends

Atikan Komunitas

Pembiayaan umum anu urang tampi kanggo jasa sareng pendidikan pikeun populasi anu paling berisiko. Nanging, kami nganggap hal éta mangrupikeun bagian penting tina padamelan urang pikeun nyayogikeun pendidikan sareng tés pikeun anu hoyong terang kumaha nyalindungan diri tina HIV. Kegiatan ieu dirojong ngan ukur ku pengumpulan dana.

Nyawang

Pendidikan HIV komunitas sayogi pikeun dunungan, sakola, organisasi komunitas, kelompok agama, sareng agénsi anu sanés. Frannie Peabody Center nyayogikeun presentasi anu lengkep anu kalebet topik promosi kaséhatan sareng inpormasi ngeunaan konsultasi sareng tés. Kami bakal damel sareng anjeun pikeun adaptasi presentasi pikeun nyumponan kabutuhan kelompok anjeun.

Nyawang

Pikeun ngajadwalkeun spéker pikeun kontak grup anjeun Pencegahan di 207.619.8013

Partnerships in Outreach

Frannie Peabody Center partners with Maine Access Immigrant Network and Wabanaki Public Health & Wellness to effectively reach a diverse set of communities in Maine with HIV prevention services. Click on their logos below to learn more about the important services they provide. 

Wabanaki logo.png
Maine-Access-Immigration-Network.png
 
 

The Three Letters Podcast with host Ren Morrill takes a frank, but engaging look at current state of the HIV/AIDS. Loosely structured around the 13 National HIV Awareness Days, Ren interviews a variety of guests from activists to clinicians to academics to policy makers to feature unique perspectives on the past, present, and future of AIDS.

Listen on