frannie i want you.jpg

Gawe sareng Kami

Frannie Peabody Center mangrupikeun Dunungan Kasempetan Sarua sareng ngahargaan kaanekaragaman.

Nyawang

Frannie Peabody Center nawiskeun program kauntungan anu kalapa, diantarana: pilihan perlindungan asuransi kaséhatan HMO atanapi PPO, asuransi gigi, asuransi jiwa sareng AD & D, cacad jangka pondok sareng jangka panjang, EAP, Bagian 125 Rekening Pamakéan Fleksibel, waktos akrédis, sareng mayar libur.

Nyawang

Kasempetan Ayeuna:

Teu aya bukaan ayeuna.

Nyawang

Nyawang

Frannie Peabody Center nyayogikeun kasempetan padamelan anu sami (EEO) pikeun sadaya padamel sareng pelamar pikeun padamelan tanpa merhatoskeun ras, warna, agama, gender, orientasi seksual, idéntitas atanapi ekspresi gender, asal nasional, umur, cacad, inpormasi genetik, status kakawinan, amnesti , atanapi status salaku Samaun katutup saluyu sareng hukum féderal, nagara bagian sareng lokal. Frannie Peabody Center sasuai sareng hukum kaayaan sareng lokal anu berlaku anu ngatur diskriminasi dina padamelan di unggal lokasi dimana perusahaan ngagaduhan fasilitas. Kawijakan ieu dilarapkeun ka sadaya istilah sareng kaayaan padamelan, kalebet, tapi henteu diwatesan ku, ngupahan, nempatkeun, promosi, ngeureunkeun, PHK, nginget-nginget, mindahkeun, ninggalkeun, santunan, sareng latihan.

Nyawang

Frannie Peabody Center tegesna ngalarang bentuk pelecehan karyawan anu haram dumasar kana ras, warna, agama, gender, orientasi seksual, idéntitas atanapi ekspresi gender, asal nasional, umur, inpormasi genetik, cacad, atanapi status Samaun. Gangguan anu henteu leres sareng kamampuan karyawan Frannie Peabody Center ngalaksanakeun tugas padamelan anu dipiharep leres-leres henteu ditolerir.