Manajemén Kasus

Tujuan utama jasa manajemén kasus HIV nyaéta pikeun mastikeun yén klien ngagaduhan sumber daya anu diperyogikeun pikeun ngahontal sareng ngajaga kaséhatan anu mantep.

 

Ieu sayogi pikeun klién ngalangkungan manajer kasus na:

  • dukungan hiji-hiji

  • bantosan aplikasi pikeun asuransi, perumahan, palayanan sosial, sareng program hak

  • ngabantu pikeun ngatasi masalah hukum, kaséhatan méntal, sareng panggunaan zat

  • konseling pengurangan résiko pikeun nyegah panyebaran HIV

  • bantuan darurat pikeun perawatan gigi, perawatan panon, sareng biaya médis anu sanés (pedoman penghasilan sareng cap taunan dilarapkeun)

  • bantuan darurat kalayan séwa, hipotik, sareng pamayaran utiliti (padoman penghasilan sareng cap taunan dilarapkeun)

  • subsidi nyewa (padoman penghasilan sareng standar nyéwa dilarapkeun; waktos daptar antosan beda-beda).

Jasa manajemén kasus sayogi di kantor kami, bumi klién, panyawat médis, rumah sakit, panti jompo, fasilitas koréksi, sareng di lingkungan komunitas anu pas.

Nyawang

Seueur manajer kasus urang gaduh Gelar Master dina Karya Sosial. Anu sanésna gaduh taun pangalaman anu sami pikeun damel sareng jalma anu hirup sareng HIV / AIDS. Sadaya anggota staf nampi palatihan intensif nalika nyéwa sareng neraskeun pendidikan sareng kasempetan pangembangan profesional sapanjang padamelan di Frannie Peabody Center.

Nyawang

Nyawang

Jasa manajemén kasus sayogi di kantor kami, bumi klién, panyawat médis, rumah sakit, panti jompo, fasilitas koréksi, sareng di lingkungan komunitas anu pas.

Nyawang

Seueur manajer kasus urang gaduh Gelar Master dina Karya Sosial. Anu sanésna gaduh taun pangalaman anu sami pikeun damel sareng jalma anu hirup sareng HIV / AIDS. Sadaya anggota staf nampi palatihan intensif nalika nyéwa sareng neraskeun pendidikan sareng kasempetan pangembangan profesional sapanjang padamelan di Frannie Peabody Center.

Nyawang

Nyawang

Manajemén Kasus

Tujuan utama jasa manajemén kasus HIV nyaéta pikeun mastikeun yén klien ngagaduhan sumber daya anu diperyogikeun pikeun ngahontal sareng ngajaga kaséhatan anu mantep.

HOPWA-Program-Data-Update-1.png
 

Ieu sayogi pikeun klién ngalangkungan manajer kasus na:

  • dukungan hiji-hiji

  • bantosan aplikasi pikeun asuransi, perumahan, palayanan sosial, sareng program hak

  • ngabantu pikeun ngatasi masalah hukum, kaséhatan méntal, sareng panggunaan zat

  • konseling pengurangan résiko pikeun nyegah panyebaran HIV

  • bantuan darurat pikeun perawatan gigi, perawatan panon, sareng biaya médis anu sanés (pedoman penghasilan sareng cap taunan dilarapkeun)

  • bantuan darurat kalayan séwa, hipotik, sareng pamayaran utiliti (padoman penghasilan sareng cap taunan dilarapkeun)

  • subsidi nyewa (padoman penghasilan sareng standar nyéwa dilarapkeun; waktos daptar antosan beda-beda).

Jasa manajemén kasus sayogi di kantor kami, bumi klién, panyawat médis, rumah sakit, panti jompo, fasilitas koréksi, sareng di lingkungan komunitas anu pas.

Nyawang

Seueur manajer kasus urang gaduh Gelar Master dina Karya Sosial. Anu sanésna gaduh taun pangalaman anu sami pikeun damel sareng jalma anu hirup sareng HIV / AIDS. Sadaya anggota staf nampi palatihan intensif nalika nyéwa sareng neraskeun pendidikan sareng kasempetan pangembangan profesional sapanjang padamelan di Frannie Peabody Center.

Nyawang

Nyawang

Manajemén Kasus

Tujuan utama jasa manajemén kasus HIV nyaéta pikeun mastikeun yén klien ngagaduhan sumber daya anu diperyogikeun pikeun ngahontal sareng ngajaga kaséhatan anu mantep.

Jasa manajemén kasus sayogi di kantor kami, bumi klién, panyawat médis, rumah sakit, panti jompo, fasilitas koréksi, sareng di lingkungan komunitas anu pas.

Nyawang

Seueur manajer kasus urang gaduh Gelar Master dina Karya Sosial. Anu sanésna gaduh taun pangalaman anu sami pikeun damel sareng jalma anu hirup sareng HIV / AIDS. Sadaya anggota staf nampi palatihan intensif nalika nyéwa sareng neraskeun pendidikan sareng kasempetan pangembangan profesional sapanjang padamelan di Frannie Peabody Center.

Nyawang

Nyawang

Jasa manajemén kasus sayogi di kantor kami, bumi klién, panyawat médis, rumah sakit, panti jompo, fasilitas koréksi, sareng di lingkungan komunitas anu pas.

Nyawang

Seueur manajer kasus urang gaduh Gelar Master dina Karya Sosial. Anu sanésna gaduh taun pangalaman anu sami pikeun damel sareng jalma anu hirup sareng HIV / AIDS. Sadaya anggota staf nampi palatihan intensif nalika nyéwa sareng neraskeun pendidikan sareng kasempetan pangembangan profesional sapanjang padamelan di Frannie Peabody Center.

Nyawang

Nyawang

Jasa manajemén kasus sayogi di kantor kami, bumi klién, panyawat médis, rumah sakit, panti jompo, fasilitas koréksi, sareng di lingkungan komunitas anu pas.

Nyawang

Seueur manajer kasus urang gaduh Gelar Master dina Karya Sosial. Anu sanésna gaduh taun pangalaman anu sami pikeun damel sareng jalma anu hirup sareng HIV / AIDS. Sadaya anggota staf nampi palatihan intensif nalika nyéwa sareng neraskeun pendidikan sareng kasempetan pangembangan profesional sapanjang padamelan di Frannie Peabody Center.

Nyawang

Nyawang

 

Manajemén Kasus

Tujuan utama jasa manajemén kasus HIV nyaéta pikeun mastikeun yén klien ngagaduhan sumber daya anu diperyogikeun pikeun ngahontal sareng ngajaga kaséhatan anu mantep.

Linkage to HIV, Hepatitis C and Syphilis Care

 

Getting tested is the first step in knowing your status and protecting your health.  Click the button below to learn more about our testing and prevention services.