Frannie Peabody Center (FPC) bangga janten pasangan di Thrive2027 , usaha sakumna masarakat pikeun ngahontal tujuan anu bermakna, tiasa diukur sareng jelas pikeun Greater Portland. Kami terang yén tujuan kauangan, kasehatan, sareng pendidikan disayogikeun ngadukung kasehatan anu tetep tina klien kami anu hirup sareng anu résiko kaserang HIV / AIDS, sareng komunitas urang salaku urang sadayana. Urang sadayana ngagaduhan peran pikeun ngahontal tonggong penting ieu. Pikeun kalibet, buka www.thrive2027.org .

TUJUAN THRIVE2027 : Unggal murangkalih ngagaduhan pangalaman diajar mimiti anu kualitas mimiti di lahir.

Bantosan ti FPC mastikeun yén barudak anu hirup sareng HIV sareng murangkalih kolot positip HIV gaduh aksés kana sumber anu ngadukung pendidikan sareng tumuh séhat, sapertos perumahan sareng nutrisi.

Nyawang

Nyawang

TUJUAN THRIVE2027 : Individu & kulawarga ngagaduhan pendidikan, kasempetan padamelan, sareng sumberdaya pikeun ngahontal stabilitas kauangan.

Satengah tina klien FPC cicing handapeun garis kamiskinan féderal, sareng tantangan unik anu disanghareupan ku jalma-jalma anu kaserang ku HIV / AIDS polah salaku halangan pikeun ngahontal stabilitas kauangan. Bungkus-layanan di FPC ngalangkungan bantosan perumahan, manajemén kasus, sareng kasihatan paripolah ngatasi halangan ieu, sareng ngadukung palanggan dina jalur stabilitas.

Nyawang

THRIVE2027 GOA L: Barudak, déwasa sareng komunitas gaduh sumber & kasempetan pikeun ngahontal status kaséhatan anu optimal.

Tina jasa langsung pikeun jalma anu hirup sareng HIV / AIDS dugi ka pencegahan, tés, teureuh, sareng pangirangan cilaka, program komprehensif FPC mastikeun yén jalma-jalma ngagaduhan aksés kana perawatan kualitas anu diperyogikeun pikeun tetep séhat.

Nyawang

Ampir 90% palanggan FPC parantos kéngingkeun suprési viral viral , mangrupikeun faktor konci pikeun ngajaga kasihatan sareng HIV. Taunanana, FPC ngalaksanakeun langkung ti 500 tés HIV sareng nyayogikeun langkung ti 7.000 kontak teureuh.