mural.jpg

World AIDS Day  |   Dec. 1

Frannie Peabody Center honors World AIDS Day  - December 1st every year  - in remembrance of those we've lost and in support of those surviving with HIV/AIDS.

 

Pictured: 2020 World AIDS Day Mural by Bee Daniel and Ryan Adams at Coffee By Design on Diamond Street in Portland, Maine

 

Friends of Frannie

Babaturan Frannie mangrupikeun jaringan anu béda-béda tina panyokong Frannie Peabody Center, pangasuh, salamet, babaturan, sareng panyadia médis. Kami damel babarengan pikeun ngabagi inpormasi, ngadukung parobihan, sareng ngawangun komunitas anu kuat pikeun ngadukung jalma anu hirup sareng HIV / AIDS di Maine. Punten anggap gabung sareng kami!

Nyawang

Ngirim email anjeun di handap ngandung harti yén anjeun resep nampi apdet umum ngeunaan agénsi, ilubiung dina acara sosial, usaha advokasi, sareng kasempetan sukarela.

Nyawang

Pikeun ngaluyukeun partisipasi anjeun dina Friends of Frannie, atanapi upami anjeun positip HIV sareng hoyong dipariksa ti staf FPC unggal genep bulan salian ti janten bagian tina grup ieu, punten nelepon Charlotte Rogers, Case Management Supervisor, di 207.749 .5163

Nyawang

Nyawang

Nyawang

Nyawang

Nyawang

Nyawang

Nyawang

 
flying heart.jpg